LOOkX

In de schoonheidssalon werk ik uitsluitend met de producten van LOOkX Skincare & LOOkX make-up. 


LOOkX staat voor smart & clean beauty. Slimme, multifunctionele producten die altijd huid- en ecovriendelijk zijn. 

LOOkX Skin science combineert natuur & wetenschap. Resultaat: tot 50 x meer power in de ingrediënten. 

Skincare en make-up versterken elkaar ook nog eens, 1+1=3. Waardoor jij nu, maar ook over 10 jaar, kan genieten van jouw huid & look in optima forma.

 

NOOK

Origin Color - Made with passion

In de kapsalon werk ik met de producten van Nook. 

Kleur brengt leven en glans in het haar mits je met de juiste producten werkt en dat is met Nook zeker! The Origin Color is PPD vrij, allergie vrij, vegan,dierproefvrij, sulfaat vrij en parabeen vrij. De eco gecertificeerde Quinoa en Abyssian Oil zorgen voor de houdbaarheid en glans.


Nook Magic Arganoil – Natural Beauty

Verleid je haar met een reeks producten gemaakt voor zijdezacht, fel haar, in een perfecte natuurlijke balans. De magie van een kostbaar en betoverend ritueel, voor alle haartypen, zelfs voor het dunste en delicate haar. Geformuleerd met biogecertificeerde argan olie, kostbare plantaardige oliën en functionele derivaten van natuurlijke oorsprong.


Nook Difference Hair Care – Modern Thinking

Natuur, balans en harmonie, Nook Difference Haircare vertegenwoordigt deze perfecte combinatie. Je kunt het haar en de hoofdhuid behandelen met zachtheid. Ook verbeter je de schoonheid en breng je het haar in de oorspronkelijke balans terug. Zes lijnen met specifieke haarbehandelingsproducten, zijn ontwikkeld om te reageren op hoofdhaar- en hoofdhuidanomalieën.


Nook Artisan – Genuine Styling

Deze Styling & Finishing-lijn is bedacht om de perfecte look te creëren voor elk moment van de dag. Een vleugje ironie, een dubbele dosis verbeeldingskracht, een vleugje creativiteit: alles gekruid met kostbare natuurlijke actieve ingrediënten en biologische extracten.

Salon impressie